[PLUGIN]LastMaps[AMXMODX]
Pagina 1 din 1
[PLUGIN]LastMaps[AMXMODX]
Descriere : Cu ajutorul acestui plugin , tastand in chat in Counter-Strike 1.6 comanda /harti se vor afisa ultimele 5 harti jucate .
Instalare : Fisierele le descarcati de aici
1. Fisierul cu numele de ultimele_harti.sma , rezultat din extragerea fisierului RAR descarcat , il copiati in HLDS -> cstrike -> addons -> amxmodx -> scripting
2. Fisierul cu numele de ultimele_harti.amxx , la fel rezultat din extragerea fisierului RAR , il puneti in HLDS -> cstrike -> addons -> amxmodx -> plugins
3. Dupa ce le-ati asezat in folderele corespunzatoare , mergeti in HLDS -> cstrike -> addons -> amxmodx -> configs -> plugins.ini , iar jos de tot adaugati linia urmatoare :
Sper sa va ajute pluginul si astept o parere despre el !
Mai exista si pe alte forum-uri insa eu l-am mai modificat si am mai "complexat" tutorialul de instalare ca sa zic asa !
Instalare : Fisierele le descarcati de aici
1. Fisierul cu numele de ultimele_harti.sma , rezultat din extragerea fisierului RAR descarcat , il copiati in HLDS -> cstrike -> addons -> amxmodx -> scripting
2. Fisierul cu numele de ultimele_harti.amxx , la fel rezultat din extragerea fisierului RAR , il puneti in HLDS -> cstrike -> addons -> amxmodx -> plugins
3. Dupa ce le-ati asezat in folderele corespunzatoare , mergeti in HLDS -> cstrike -> addons -> amxmodx -> configs -> plugins.ini , iar jos de tot adaugati linia urmatoare :
- Cod:
ultimele_harti.amxx
Sper sa va ajute pluginul si astept o parere despre el !
Mai exista si pe alte forum-uri insa eu l-am mai modificat si am mai "complexat" tutorialul de instalare ca sa zic asa !
Subiecte similare
» [PLUGIN]LastRound[AMXMODX]
» Admins Online [ amxmodx ]
» GhostChat [amxmodx ]
» Ban cu poza [amxmodx ]
» Reload Bar [ amxmodx ]
» Admins Online [ amxmodx ]
» GhostChat [amxmodx ]
» Ban cu poza [amxmodx ]
» Reload Bar [ amxmodx ]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: