None - Community
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

[PREZENTARE]Far Cry 2

In jos

[PREZENTARE]Far Cry 2 Empty [PREZENTARE]Far Cry 2

Mesaj  knoxville Joi Iun 12, 2008 8:11 am

M-am gandit sa va spun cateva detalii despre jocul “bomba” al anului 2008 , jocul ce se anunta sa aiba o grafica 100% perfecta , mai buna chiar si decat grafica jocului Crysis , jocul ce se anunta a fi cel mai bun FPS (First Person Shooter) al anului 2008 , Far Cry 2 . Voi prezenta continutul jocului , sursa fiind revista PC Games , numarul 88 , februarie 2008 .
“Afadhali ya mshipa kama kufa mbende utaifunga safari , kwenda usiende na pakaya kazi usiitende wakwego wanakusema mwenye you mzembe kazi ya kofia panyenje” . In traducere inseamna : “E mai bine sa fii puternic decat neputincios si iti vei incheia aceasta misiune , dar nu te du si nu lucre pe pamantul tau aliatii tai sunt niste colportori si spun ca esti lenes ce poti sa faci atunci cand scoarta nu mai rezista ?”
Afrika , Afrika
Poezioara din intro este in limba Swahili … nici atat nu cunoasteti ?! Departe de insulele tropicale devenite acum patru ani un paradis al genului FPS , calatorim acum in fascinanta Africa , intr-o regiune fara nume , inspirata insa din Kenya . Aceasta destinatie care este un vis al multora dintre noi da o identitate puternica lui Far Cry . Foarte rar adus pe scena jocurilor video , acest teritoriu ne ofera o bogatie pe care developerii nu uita sa o foloseasca din plin . Din cele vazute pana acum , descoperim asadar in joc jungla , savanna , campii desertice , regiuni muntoase , totul fiind repartizat pe un teritoriu de 50 kmp . Locatiile africane , pline de viata salbatica , sunt reconstituite dupa “originalul” din Kenya . La o privire atenta , descoperim detalii cum sunt pamantul rosu de pe care se ridica nori de praf , totul fiind invaluit intr-o nuanta apropiata de portocaliu . Animalele misuna , striga , sau scot diferite sunete nelinistitoare pentru urechile noastre de europeni obisnuiti cu jungle cotidiana de asfalt . Dintr-o data , o liniste de mormant se lasa peste lume…apoi , se aduna norii si incepe o furtuna…cad primii stropi de ploaie , dupa care urgia se dezlantuie . Vantul rupe crengile copacilor , praful se ridica in vartejuri . Aidoma lui Crysis , Far Cry 2 nu vrea numai sa afiseze decoruri frumoase , ci vrea sa fie considerat chiar un veritabil simulator de savana . Cel mai firav fir de iarba este simulate fizic , arborii cresc , reactioneaza la vant , la foc , iarba este tavalita sub rotile masinilor , totul e plin de viata . Si cand spui viata , spui vietati , ori ce ar fi Africa fara animale ? Turme de gazele si zebre alearga in voie . Din pacate , in Far Cry 2 nu vom intalni niciun animal de prada care sa ne creeze problem in timpul jocului . Asta este , va trebui sa ne multumim cu ierbivorele .

Revolutio’nbembe
Dar , pe langa simularea africana , scenariul jocului este plasat intr-o tara fictive , unde o factiune de rebeli rastoarna guvernul corupt cu ajutorul unei companii de mercenari , platiti regeste , nu cu niste vulgari dolari ci cu diamante . Ca dupa orice lovitura de stat , se creeaza un vid de putere , si gruparea rebela este sectionata in doua factiuni . Cum mina de diamante a secatuit , APR si UFLO se bat ca orbii , lupta de care profita mercenarii care se instaleaza la putere . Ce mai lipseste unui asemenea scenariu ilidic ? Da , traficantii de arme . Mai exact , un tip care practica sportul Lorzilor Razboiului si care este motivul prezentei noastre in Africa . Un anonim ne angajeaza cu scopul de a-l gasi si in gura de sarpe si asasina pe negutator , ca sa punem odata capat conflictului ce e pe punctul sa degenereze intr-un razboi civil . Ca sa-i dam individului de urma , va trebui sa-l contactam pe unul dintre cei doi mahari locali . Uite asa , vom ajunge sa lucram pentru APR sau UFLO , ale caror cartiere generale le vom putea vizita . Acestea sunt plasate in unul din cele doua orasele prezente pe harta . Deci , avem de-a face cu un conflict pe baze politice , asa ca am terminat-o cu experimentele genetice , mutantii si camasile inflorate din Far Cry . Armele de care vom dispune sunt caracteristice continentului African (de fabricatie ruseasca , adica) si unele se vor bloca – probabil cele contrafacute prin China .
Cam atat v-am prezentat despre acest joc , am stat destul de mult timp sa il scriu , sper ca v-ati facut o impresie placuta despre joc , si sper sa fie apreciata prezentarea mea .

Precizez ca aceasta prezentare este facuta de mine si luata de pe forum-ul meu .
knoxville
knoxville
Ajutor Minim
Ajutor Minim

Numarul mesajelor : 71
Varsta : 29
Localizare : Printre pinguini
Data de inscriere : 09/05/2008

https://none.ace.st

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare